Fitness- en Welness Top Expo Houten

Ben je als ondernemer deze zomer weer helemaal opgeladen voor het nieuwe seizoen? M-Fitness wil je helpen om een goede start te maken voor het hele jaar. Dus niet meer alleen volle zalen in september en januari maar het hele jaar door.

Het hele jaar uitverkochte Indoor Cycling lessen
M-Fitness heeft met het Stages Indoor Cycling de markt veranderd. Indoor Cycling is een succesvolle en populaire bewegingsvorm hebben we geleerd. M-Fitness heeft twee concepten die je nu helpen de zalen te vullen en het hele jaar gevuld te houden. En niet met rittenkaarten of enkel winterpubliek!

Nieuwsgierig?

Maak op de FitVak beurs in Houten kennis met 2 groepslesprogramma’s. Stap op een fiets en doe mee: Start To bike of de Wielercursus.

  • Start to bike
    Een laagdrempelige kennismaking met indoor fietsen voor jouw klanten. Ervaring is niet nodig, maar het mag wel. Alles vindt plaats in groepsverband maar op eigen niveau.
  • Wielercursus
    Met de wielercursus haal je de ervaring wielerrenner binnen die getraind of liefst sterkte de winter door wil komen. Het concept is zo opgebouwd dat deze klant ook daarna wil blijven. Voeding, krachtraining/core stability kunnen onderdeel uitmaken van dit programma.

Wil je kennismaken met de mogelijkheden van het Stages Concept? Er worden in Houten Stages Flight demo’s aangeboden.

Ervaar het zelf, reserveer nu een fiets!
Ook jij kunt ontdekken wat deze twee programma’s volgens het Stages Indoor Concept voor jouw onderneming kunnen betekenen? Een van de grote bedrijfsvoordelen van het Stages Indoor Concept is dat je online je fiets kunt reserveren. Ervaar het dus zelf en reserveer online een fiets op de beurs in Houten. We starten om 10 uur met elk uur een andere demo waar je je eigen fiets voor kunt reserveren.

Klik hier en registreer jezelf en kies een demotijdstip dat bij jou past. Ontdek hoe makkelijk ook jouw klanten straks rechtstreeks hun fiets kunnen boeken via jouw site.

Bij inschrijving ontvangt je van ons een gratis entreekaart voor de beurs en een VIP parking ingang (wees er snel bij de plaatsen zijn beperkt). Bij inschrijving ontvangt je van ons een gratis entreekaart voor de beurs en een VIP parking ingang (wees er snel bij de plaatsen zijn beperkt).

Combinatie
Door een combinatie te maken tussen de Solobike en FTP testfiets halen we het beste uit de fiets. De accurate wattage trainingen en het flight systeem hebben ervoor gezorgd dat we de wintertrainingen van de buitenfietsers kunnen omzetten hebben naar jaarprogramma’s. Dus geen overvolle lessen in januari en lege zalen van zodra het mooi weer is!

Hoor wat onze klanten zetten: Sportcentrum Harks
Maar wie kan het verhaal beter vertellen dan een klant? Met trots stellen we je Sportcentrum Harks voor. Dit sportcentrum introduceerde Stages Indoor Cycling. “Waar fitness beleving wordt…”
Zij leggen het concept binnen 2 minuten uit aan hun klanten in onderstaande video.  Wij hadden het niet beter kunnen omschrijven.

 

Tot ziens in Houten! Je vindt onze bedrijfsstand (stand 248) naast onze demoruimte (stand 158)