iFit concept

iFit is een via internet verbonden en interactief fitnessplatform dat fitnessactiviteiten samenbrengt die thuis, in de sportschool en daarbuiten plaatsvinden, allemaal met één login.

Dit product biedt kaarten, visualisatie en workouts voor diegenen die werken op apparatuur met iFit. De level-up versie van iFit connected fitness biedt echte interactiviteit met iFit interactieve technologie die de snelheid, helling, achteruitgang, weerstand en programmaduur van trainingen op afstand regelt en vervolgens resultaten aan het einde van de training uploadt om trainingsresultaten en voortgang op iFit.com te volgen.

Technologie

De iFit-technologie maakt ook verbinding met Google Maps, persoonlijke fitness-trainingsprogramma’s en wekelijkse motivatiecompetities met amerikaanse celebreties, en wordt elk jaar uitgebreid me trainers, nu ook uit Europa. Met iFit kunnen consumenten Google Street View gebruiken om de ervaring van een echte fitnessactiviteit na te bootsen met behulp van een kaart die op de iFit-site is getekend. Een gebruiker van een coachbike kan bijvoorbeeld de etappes van de Tour de France in kaart brengen en langs de baan rijden, waarbij de machine automatisch de helling aanpast en weigert om overeen te komen met het uitgestippelde terrein. De iFit machines compatibel met Android- en iOS-apparaten.