Energy Zone concept

Het uitgangspunt bij het Energy Zone concept van M-Fitness is dat er door te werken met korte, hoog-intensieve intervallen, de spieropbouw vergroot en de vetverbranding verhoogd wordt, terwijl er ondertussen aan het uithoudingsvermogen wordt gewerkt. De weerstand komt van het eigen lichaamsgewicht, losse attributen en kabelkrachttoestellen.

Het beste van vele werelden

Met het Energy Zone concept biedt M-Fitness een programma aan dat het beste van vele werelden is. De motivatie van een kleine groep, de veiligheid van persoonlijke begeleiding, de kracht van variatie, de voordelen van high intensity training en een flinke dosis fun. Weinig tijd hebben is geen excuus meer. Sterker nog, deze training zorgt ervoor dat de stofwisseling een boost krijgt waardoor ook geruime tijd na de training nog calorieën worden verbrand.

De Energy Zone is echt een afgebakend deel in de club en de training wordt gegeven door een instructeur. Deze houdt niet enkel de tijd in de gaten, maar motiveert, corrigeert en doceert. De trainingen bestaan uit verschillende rondes.

Wil je graag meer weten over het Energy Zone concept? Neem dan contact met ons op voor meer informatie

How does it work?