BH Smart Focus Zone

Om succesvol te kunnen ondernemen moet je de vooruitgang bijhouden en steeds weer blijven vernieuwen. Gaat deze ontwikkeling voor jou ook allemaal zo snel? Welke keuze moet je maken vandaag en wat wordt echt een succes? Vragen die iedereen wel zou beantwoord willen zien maar die door de snelheid waarmee ze gepresenteerd worden bijna onmogelijk zijn bij te houden. Zeker als het steeds betekent dat je nieuwe apparatuur moet aanschaffen, dan wordt het ook nog eens erg kostbaar. Hoe ga je dat terugverdienen?

Altijd up to date

De nieuwe apps en concepten vliegen ons om de oren en je klanten wordt (terecht) steeds veeleisender. Maak je vandaag de keuze voor een vast systeem, dan zou je morgen al wel eens outdated kunnen zijn of ben je afhankelijk van de fabrikant of hij wel of niet zich wil openstellen voor een nieuwe ontwikkeling.

BH heeft met zijn smart focus systeem een platform gecreëerd dat zich wil openstellen voor alle ontwikkelingen. De apps kunnen zich aanpassen en Smart Focus geeft alle nodige protocollen vrij om de connectie mogelijk te maken.

Door het aanschaffen van een BH zone garandeer je dus de compatibiliteit voor de toekomst en ben je steeds in staat om je inrichting aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen.

 

Wil je graag meer weten over het BH Zone concept? Neem dan contact met ons op voor meer informatie